Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lectii de echitatie si agrement (copii, adolescenti, adulti)
35 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centrul de Echitatie "Poveste cu Cai" ofera lectii de echitatie adaptate categoriei de varsta si nivelului de pregatire al fiecarui cursant, asistat de fiecare data de catre un monitor sau intructor personal, atestat de F.E.R. (Federatia Ecvestra Romana).

Datorita poneilor si cailor nostri de scoala, cuminti si ascultatori, dresati si pregatiti corespunzator, de diferite rase si staturi, ne adresam unui spectru larg de cursanti, incepand cu copii de varsta frageda si continuand cu adolescenti si adulti, pornind de la nivelul 0 sau de la diferite stadii de pregatire anterioara.

Intr-un cadru natural de exceptie, pe malul lacului Snagov si in imediata vecinatate a padurii, intr-o oaza de verdetea de aproximativ 7 ha, lectiile de echitatie si plimbarile se pot desfasura in cadrul manejului sau a parcului care ne inconjoara, intr-o atmosfera discreta si relaxanta, departe de zgomotul si poluarea urbana.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte locatii din domeniul ecvestru, la “Poveste cu Cai” punem accent deosebit pe relatia personala cu fiecare cursant, astfel incat, pe de o parte lectiile sunt individualizate in functie de aspiratiile si profilul fiecaruia, iar pe de alta parte se obtine o atmosfera destinsa si relaxanta.

In functie de nivelul de cunostinte si de conditia fizica a fiecarui cursant, acesta poate opta pentru lectii/plimbari cu diferite durate, respectiv 15, 30 sau 45 de minute. Costul unei sedinte incepe de la 35 de lei. Deasemeni, sunt disponibile o serie de abonamente individuale.

Special pentru clientii care apreciaza atmosfera si serviciile pe care le oferim am creat doua tipuri de Card de fidelitate: Individual si Family, a carui utilizare aduce dupa sine o serie de beneficii suplimentare, descrise in detaliu la www.povestecucai.ro/card-de-fidelitate/

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre beneficiile echitatiei va invitam sa vizitati www.povestecucai.ro/prezentare/despre-echitatie/ iar pentru mai multe informatii despre activitatile noastre curente puteti vizita site-ul nostru la www.Povestecucai.ro sau pagina noastre de Facebook la www.facebook.com/PovesteCuCai

Va asteptam cat mai curand! Pentru a ne contacta sau pentru a face o rezervare puteti folositi si pagina de de contact www.povestecucai.ro/contact/

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura